Rock Maze

Hvilke muligheder har jeg for hjælp til
STRESSHÅNDTERING

Er du "bare" fortravlet? Er du voldsomt stresset? Vil du have personlig hjælp? Støttes i en gruppe? Arbejde alene?

Stresshåndtering

Stress kan komme til dig ad flere forskellige veje. Stress kan have indlogeret sig gennem kortere eller længere tid. Stress kan være forbipasserende eller mere kronisk. Stress er en svært håndterbar størrelse og derfor kan du overveje:

  • Tag testen og få øjnene op for, hvordan dit liv er påvirket af stress?

  • Besøg Hjælp & Rådgivning og få gode råd til, hvordan du kommer videre?

  • Gå på opdagelse i mulighederne i dette afsnit og se, hvad der tiltaler dig mest?

  • Ring til mig, hvis du sidder inde med spørgsmål omkring din situation?

  • Ring endelig også, hvis du er bekymret for en af dine nærtstående ...

Du kan aldrig sammenligne din specifikke situation med andres. Vi har mange ligheder i vores adfærd, særligt ift. vores kollektive normer, men når vi møder stress er vi lige så forskellige, som vi ser ud. Derfor er stress en svær størrelse at arbejde med ... men løft hovedet, for alt hvad der nogensinde har været svært for dig, har skabt den person, du er idag og dén har en karat, der ikke skal laves om på ... der skal blot justeres lidt i din favør.

48190385_10157063034325625_1953142721522696192_n.jpg

"Jeg har haft den store fornøjelse at uddanne mig til Kostvejleder sammen med Lene. Hun er til dato en af de mest omsorgsfulde og indsigtsfulde mennesker, jeg har mødt. Hun forstår at se gennem dine mønstre og vejlede dig på en sådan måde, at du ville ønske, hun var din bedste ven.
 

Alle, der kommer hendes vej forbi, er heldige og jeg kan kun anbefale dig at tage fat i hende, hvis du bakser med udfordringer af den ene eller anden slags!"

Louise Sonne-Schmidt, Indehaver af "Den gule tallerken"

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!