Hvad er det sværeste ved at være ...
SOLOSELVSTÆNDIG

Vi taler altid om passionen, friheden, skaberkraften osv. men hvad med bekymringerne, ensomheden og 24/7 følelsen?  

Ingen skam at være passioneret ...

Derfor burde det heller ikke være nogen skam at passe godt på dig selv. Du står med en kæmpe passion, en kæmpe frihed, men helt ærligt også med et kæmpe ansvar og en kæmpe risiko for at blive mødt af stress.

Dét kan være sindsyg svært at være solo, for det gør dig alt andet lige til tovholder på samtlige firmaets beslutninger og i mange tilfælde også for samtlige gøremål, posteringer, opringninger, strategier, salgopfølgninger, serviceopgaver osv.


Administrerende direktør, økonomichef, salgschef, servicechef, personalechef, administrationschef, driftschef, foruden strateg og forretnings- og produktudvikler, PR- og marketingsansvarlig osv. Dét er dig ... nå ja, og du skal også selv lave kaffen - DU er den!

Mand med hovedtelefoner

Som soloselvstændig er du selvledende, men hvordan er du som leder ... for dig selv?

Kører du med serviceeftersyn?

Er du typen, der tager bilen til regelmæssige serviceeftersyn eller kører du, til der er et reelt behov for at smutte forbi værkstedet?

Du ryster måske på hovedet nu, for hvem i alverden har lyst at indrømme det sidste scenarie? Helt ok, ryst bare, men faktum er ofte tit det sidste og dét er selvfølgelig ikke hensigten, men det blev bare sådan.

Jeg har gennem tiden mødt SÅ mange selvstændige, der havde for travlt til at passe på sig selv. SÅ travlt at de, ud af det blå, gik ned med flaget og det er selv sagt en alvorlig sag, når man er solo og ens hjerne er den bærende del af foretagendet.

Billede af krakenimages

Der hvor du er passioneret, er du bare bedst ... det er andre også.

Balance fremfor brandslukning

At være solo om at drive en virksomhed handler om at finde en god balance, have sunde grænser samt erkende og få hjælp, hvor man mangler indsigter eller lidt ekstra power.

Du ved, du har brug for din hjernes kapacitet, adgang til din kunnen og til dine kreative evner, når der skal tænkes ud af boksen. En stresstilstand ramler ned i dine kognitive kompetencer og besværliggør (eller umuliggør) dine evner til at huske, holde fokus, vurdere samt beslutte og dén situation skal vi udenom!

Jeg hitter ikke på noget formstøbt til dig, vi skaber sammen en helt unik tilgang til din aktuelle situation. Jeg er din online buddy. Din VÆK fra brandslukning og hen IMOD balance uanset, hvor i landet eller verden, du befinder dig ... er du ikke længere helt solo!

Ung iværksætter

Hvad har du brug for, for at kunne være succesfuld, som selvstændig ... også på den lange bane?

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!