Kvinde på telefonen

Nogle har blot brug for råd eller retning
PERSONLIG SAMTALE

Hvis du nogensinde har prøvet at have en vigtig snak over telefonen, så ved du hvad jeg taler om ...

Personlig samtale

Coaching og stresscoaching er to meget forskellige ting.

 

Coaching handler ofte om drømme, mål, planer, om at overvinde udfordringer osv. Som coach stiller jeg spørgsmål, som hjælper dig selv med at finde din vej og opdage, hvad der er sandt for dig. For at kunne blive coachet er det en forudsætning, at du har gode ressourcer at trække på. Dvs. at du har et mentalt overskud og at du dermed er i stand til at reflektere, vurdere og træffe beslutninger.

Stresscoaching tager højde for præcis det modsatte, nemlig at du ikke pt. er særlig ressourcestærk, at du derfor kan være udfordret på dine kognitive kompetencer, som fx. dét at lytte, tænke klart samt beslutte helt generelt.

Mountain Cliff Hiker

Hvad er ultimativt vigtigst i forhold til din glæde, energi og livskvalitet?

Travlhed stopper sandheden

Hverdagens travlhed skubber ofte vores sundhed og sandhed til side, det er helt naturligt.

 

Det kan være svært at komme videre med de drømme, ønsker, mål og behov, du har for dit liv, fordi den ene dag tager den anden eller fordi du ikke behøver leve op til dine egne aftaler, som du ville gøre til andres.

 

Det kan også være svært at indse, at du er havnet et helt forkert sted i din krop og dine tanker på grund af hverdagens tempo og antal gøremål.

 

Når dét er tilfældet og du har skabt en ny standard for din sundhed og dén sandhed, der bor i dig, så er du tættere på stress, end du måske lige aner.

 

Min opgave som coach handler dybest set om at få dig til at vågne på dig selv.

Nogle gange er en enkelt samtale nok til, at du igen svømmer, som en fisk i vandet, andre gange ønsker du 3-på-stribe for måske at "knække en kode" i dit sind eller hvis dét er det rigtige for dig, tegner du et løbende abonnement, så vi snakker sammen hver måned - Det bestemmer alt sammen du ... og din krop.

Walk 'n talk i maj

Maj er endnu en fantastisk måned og vejret er for det meste til at regne med. Derfor tilbyder jeg samtaler ude i den skønne natur i enten Holbæk eller Roskilde i hele maj.

Du ved, det er rigtigt for dig, når du også mærker, hvad naturen kan gøre for dit sind. Vi går stille og roligt i skoven eller langs vandet og vi har tøj på efter vejret.

 

Da jeg holder fokus på dig, tæller vi hverken minutter eller skridt. Vi tæller ro, tillid og en god oplevelse. Jeg glæder mig allerede! 

student-849828_1920.jpg

1 SAMTALE

En enkelt samtale egner sig til dig, der har en simpel problemstilling.

 

Du ønsker et kvalificeret råd, en god struktur, en holdbar plan, måske har du en udfordring, du ønsker at overvinde eller lignende. 

Samtalen er et effektivt online tilbud. Forud for samtalen får du en mail med spørgsmål, så vi sætter bedst muligt fra start.

concept-1868728_1920.jpg

3 SAMTALER

3 samtaler er et miniforløb til dig, der har behov for at "knække en kode".

Du kan selvfølgelig bruge samtalerne helt, som du ønsker ... både hvad angår indhold samt hvor tæt samtalerne skal ligge på hinanden.  

Hver samtale er et effektivt online tilbud over telefonen, zoom e.lign. Før hver samtale, har du mailet mig dine behov og ønsker. 

student-865073_1920 (1).jpg

ABONNEMENT

Når du har besluttet dig for at fastholde en varig forandring ...

Eller du ønsker mere udvikling, en repetition af redskaber eller måske  en idérig coach ved din side, tegner du en effektiv abonnementsløsning.

Vi samtaler en gang om måneden online, hvor du får sat ord på dine mål eller udfordringer. Min. 6 måneder - Ikke stresscoaching.