Smilende venner

Det skal være sjovt at gå på job, som 
MEDARBEJDER

Selvfølgelig kan vi ikke gå og skraldgrine hele tiden, men vi har alle behov for at gøre en forsel og opleve mening.

Kan du bare ikke lade være?

Du kan godt li' dit job og du sætter en ære i, at der er styr på tingene. Der mangler ikke noget fra din hånd. Du har overblik og synes da sådan set, du klarer det rigtig godt.

Du er glad for dine kolleger og du husker deres fortællinger, kender deres liv og detaljer, som kun få andre måske gør. Du kan læse dem, ved når de har travlt og FOR travlt. Du drager omsorg, hjælper, støtter og er en god kollega.

Du har spændende opgaver og din faglige stolthed er stor. Du oplever også, at du gør en forskel i virksomheden med din indsats og du holder dig ikke tilbage for at tage ansvar og bidrage med en god team spirit. Du kan li' at være deltagende og hjælpsom. 

Hov, vent ... er det DIG, jeg taler om? Bare sådan i grove træk?

Skrivning af en notesblok

Må du egentlig være egoist? Gad vide, hvad du mere kunne, hvis du måtte?

Hvordan er køreturen hjem?

Hvis du genkender bare lidt af ovenstående, er jeg spændt på at høre, hvor meget energi du har i overskud til køreturen hjem ... og når du lander på matriklen? Er du klar til næste halvleg af din hverdag? Er du fortsat i godt humør? Ser du stadig muligheder fremfor begrænsninger? Griner du? Siger du pyt, når du eller en anden spilder mælk på gulvet?

Sol og vind skal helst deles lige. Der skal gerne være luft i budgettet til, at du lever det liv og optræder, som den person du helst vil være ... også når dagen lakker mod ende?

 

Når balancen tipper, energien daler, irritationen / modløsheden melder sig, du smider en frysepizza i indkøbskurven og lander med en tung følelse i sofaen, har du temmelig sikkert overpræsteret i løbet af dagen og det kan blive til ren overlevelse, hvis det fortsætter.

Billede af Tamas Pap

Er du efterhånden træt, af at være træt af trætheden? 

Der er kun én dig!

Det kan sagtens være, du føler der er to versioner, én på arbejdet og én privat, men faktum er, at du er hele pakken, hele tiden - Du kan ikke slå dele af din personlighed fra, du kan ikke slette erfaringer eller gøre dig "dummere" end du er, hverken hér eller dér.

Derfor er det vigtigt, at du trives, begge steder. Som dig. Som en hel person. Det er svært at stå stærkt over tid, hvis halvdelen af fundamentet er ved at synke.

 

Dét ved heldigvis de fleste ledere og de prioriterer at hjælpe dig (og sig selv), så du kan forblive i balance, trives godt og dermed sætte dine skønne egenskaber i spil på bedste vis. Det er en ren win-win. Tal derfor åbent om dine udfordringer. Undgå brandslukning og se, om I ikke sammen kan skabe en løsning, der sikrer dig en god work-life balance.

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ..

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!