Brainstorming_edited.jpg

Hvordan fungerer hverdagen for dig, som
LEDER?

At stå både med ansvaret for dine medarbejderes og for
din egen trivsel, kan være en svær, ofte divergerende rolle.

Er du en succesfuld leder?

At være leder kræver en helt særlig kapacitet, for der skal i dén grad indre ro til at: have overblik, træffe beslutninger, håndtere det uforudsete, planlægge, skabe vækst osv.  

Derudover skal teamet fungere. For uanset, hvordan vi vender og drejer det, tegner arbejdsmiljøet ringe i vandet, som påvirker alle øvrige arbejdsgange og resultater.

Samtlige succesfulde ledere, jeg har mødt gennem min næsten 40 år lange karriere, har været involverende og har tænkt i trivsel både for medarbejdernes og eget bedste - Når du også dét i en travl hverdag?

Tegning på et bestyrelse

Ledelse er at skabe forudsætningen for samtaler, der ellers ikke ville have fundet sted. 

- citatkreatør ukendt

Har du råd til ...

Ikke at prioritere dig selv? Du kender retorikken om iltmaskerne i flyet. Rollen som leder kan i dén grad give anledning til et højt stressniveau og til konsekvenser som fx. søvnløse nætter, koncentrationsbesvær, mistet overblik, manglende energi, humørsvingninger osv.

På trods af dét, gør du garanteret tit, ligesom du gør der hjemme, hvor børnenes velbefindende står først på prioriteringslisten skarpt efterfulgt af hverdagens andre nødvendige gøremål. Du værner om dine medarbejdere først og derfra om de andre aktiviteter i virksomheden. Men hvordan står det til med at værne om og prioritere dig selv?

Har du råd til at lade være, når du ved, at alle kan blive mødt af stress? Hvis presset har været for stort over tid, kan selv den mindste lille udfordring udløse et stresskollaps. Derfor skal også DU med i ligningen om den gode trivsel! 

brainstorming

Et team er ikke en gruppe mennesker, der arbejder sammen ... men en gruppe, der stoler på hinanden.

- Citatkreatør ukendt

En rigtig god investering

Jeg er din sparringspartner både, når du har brug for nye øjne på virksomhedens trivsel, men i særlig grad også ift. at passe på dig, som et vigtigt aktiv i det store billede.

Lederrollen er kompleks. Stress er en alvorlig sag. Du er en rigtig god investering. Skab dig mulighed for løbende eller enkeltstående samtaler, som det passer sig bedst ift. hvor udfordringerne melder sig i din hverdag.

Jeg kender arbejdslivets puls og ved at tilgængelighed er i høj kurs. Derfor taler vi sammen online. Målet er at skabe en enkelthed, som du kan omsætte til en effektiv indsats, uanset vi taler din egen eller teamets trivsel. Jeg er din nye sparringspartner.

Vi lærer ikke af vores erfaringer, men af at reflektere over dem.

- Ukendt citatkreatør

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!