Om Lene Marie

Jeg er her for at hjælpe og det gør jeg via samtaler med mig i rollen, som din coach, din  mentor eller vejleder.

Jeg skriver ikke meget på siden her om den klassiske coaching (mindfulness, skygge- og relationsarbejde, planlægning osv.), selvom de områder bestemt også sættes i spil.

 

Mit hovedfokus med Stressorama.dk kredser omkring, hvordan travlhed, ubalance og stress fylder i hverdagen og trykker på livskvaliteten for rigtig mange mennesker.

 

Derfor ring til mig, hvis du ikke ser dig selv i de omtalte scenarier, så tager vi en snak om dine ønsker og behov og ser om vi alligevel kunne være et rigtig godt match. 

Lene skygge.jpg

Jeg har i mere end 10 år arbejdet professionelt, som coach og stressekspert med baggrund i egne erfaringer og evner samt mine kunders personlige rejser med efterfølgende feedback.

Dertil har jeg suppleret med en lang række uddannelser indenfor bl.a. konflikthåndtering, personlig effektivitet, kostvejledning, trivsel, erhvervscoaching, mindfulness, systemisk menneskeforståelse, selvværd samt sidst men ikke mindst relations- og skyggearbejde. 

Jeg tror på ...

at vi udfordres, hvor vi har behov for at lære noget nyt eller dybere om os selv.

 

Livet søger balance! Så, når travlhed, ubalance, stress eller mistrivsel er landet i dit synsfelt, må du ringe til mig. Uanset du ringer på vegne af dig selv eller en du drager omsorg for.

Hvorfor, tænker du måske? Fordi jeg selv blev ganske hårdt ramt af stress i starten af 00'erne. Det hjalp mig til at indse behovet for at skabe nye tanke- og handlemønstre samt definerede min dybe passion for at hjælpe andre med det samme. 

Lene krøller_edited.jpg

Som stressekspert hjælper jeg dig, som privatperson, medarbejder, leder eller soloselvstændig. Stress må ikke påvirke din livskvalitet i negativ retning - dét gør vi noget ved, promte.

Jeg sætter en ære i at formidle de mest simple, dog ultimativt mest effektive metoder indenfor stresshåndtering, stressforebyggelse samt almen god trivsel og balance.

Hvornår er man ekspert?

Titlen som ekspert er ganske ubeskyttet. Alle kan tage den på sig og du står tilbage med opgaven at vurdere, om den er troværdig for dig? 

 

For mig er en ekspert ikke blot én, der har uddannet sig og har et eksamineret bevis. Heller ikke nødvendigvis én, der ved ALT om emnet og som sidder og gnasker statistikker og videnskabelige artikler til morgenmad.

En stressekspert (for mig) gør sig umage med at vide det vigtigste, følger udviklingen på sit område, er eksamineret på sin faglighed og har oplevet på egen krop, hvordan stress kan vælte verden samt hvordan det efterfølgende kan være den vildeste gave for livet!

Lene sommer.jpg

Jeg ønsker en verden af mere langsommelighed, større fordybelse, vildere kreativitet, indre ro, mere nærvær og masser af grin, glæde, gavmildhed og næstekærlighed - Er dét for crazy?

Jeg ser, livet suser forbi med kollektive normer, SoMe, uendelige muligheder, egne forventninger, travle liv, lange arbejdsdage osv. 

Jeg oplever, at værdier forskubbes, kroppe larmer, tanker myldrer, overspringshandlinger fylder og jeg tænker, der er brug for stadigt flere oplevelser af mere tid & mindre stress.

Kemi & Tillid

Det ved du selv, man kommer ingen vegne uden ... og det er således vigtigt for mig, at jeg står klart frem og tiltrækker præcis dig, jeg skal hjælpe. Derfor vægter jeg altid en kemi-samtale, ganske uforpligtende forinden du eller nogen anden engagerer sig med mig. 

En kemi-samtale er ganske kort, for det tager dig ikke lang tid at mærke, om du føler dig mødt. Du skal blot afsætte små 10-15 minutter, så har i hvert fald jeg afkodet, hvad du ønsker hjælp til samt om jeg mærker, at jeg er den rette til at støtte og inspirere dig videre.

Skulle vi ikke være et match, er det for mig lige så meget en succes, som når vi matcher og skal videre sammen ... Der er altid en mening med tingene, det er min tilgang til livet!

Lene rodet.jpg

Jeg ved, at alt, hvad jeg er idag, er skabt af alt, hvad jeg har oplevet. Særligt livets udfordringer ... alt det svære, skræmmende, uperfekte, som stress, kriser, kaos, svigt, sygdom, dødsfald og traumer ... har hjulpet mig til at se klart, stå stærkt og leve et sandt liv for mig.
 

Føler jeg mig lille og ubetydelig en dag, husker jeg altid på ordsproget:

  

"Når du føler dig for lille til at gøre en forskel, så prøv at sove med en myg"

Dét er hermed videregivet og hjælper altid på at vende tankerne opad.

Jeg er vild med online

Online har i mange år været det "nye sort" for mig.


Når der er tale om noget så komplekst og potentielt alvorligt, som stress, er det vigtigt at der sættes ind med en effektiv, enkelt og lettilgængelig løsning hurtigst muligt - Dét kan online og det har en masse andre åbenlyse fordele:

  • Du kan søge hjælp online døgnet rundt

  • Du sparer tiden ift. at mødes personligt

  • Du undgår kørsel, parkering og høje benzinpriser

  • Du sidder uforstyrret i egne vante omgivelser

  • Du kan få hjælp, når du rejser, bor i udlandet eller opholder dig langt fra mig

  • Du er syg eller magter ikke at komme hjemmefra

  • Du er vant til at bruge din telefon eller computer i din hverdag alligevel

Har du spørgsmål til dine online muligheder, så giv endelig et ring. Har du behov for at mødes, så lad os snakke om det. Jeg holder som udgangspunkt fri i weekenderne, men er klar til en snak allerede fra kl. 8 i hverdagene - Vi snakkes.

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!