Back of a group of volunteers

Jeg søger at gøre en forskel gennem 
GRATIS STRESSHJÆLP

Det er meningsfuldt for mig at hjælpe & skabe samhørighed. Selv i det helt små, kan vi alle være med til at ændre verden.

Gratis stresshjælp

Jeg har selv mødt stressens altoverskyggende indtog, så jeg er blevet klogere, MEGET klogere, både på mig selv, men også i min omgang med andre.

For mit vedkommende fandt jeg ind til noget, der har SÅ stærk en genklang, at det ikke er til at overhøre og det skal det heller ikke. Stress er både et afmægtigt onde, men også en nærmest fortryllende gave. Derfor hjælper jeg i dag andre med at sætte livet i perspektiv.

Jeg er aktiv 3 steder i den forbindelse. Jeg betaler for det i tid og penge, så brug mig ;o)

"Gratis stresshjælp" er mit eget initiativ på Facebook & Instagram

Gratis stresshjælp

Løber du gennem livet, for at møde de muligheder, krav og forventninger, der implicit ligger i hverdagen? Er du presset af tanker om effektivitet? Har du for travlt til at slappe af med en god bog? Er du træt, flad og energiforladt? Er din balance forskubbet, så du tænker på jobbet, når du er hjemme og glæder dig til at komme hjem, når du er på job?

Uanset du er fortravlet, forvirret, stresset eller på anden vis ude af din balance for perioden, er du velkommen. Følg Facebook-siden @Gratisstresshjaelp samt Instagram-profilen Gratis_stresshjaelp ... sammen kan vi skabe det rum, der kan gøre en forskel i hverdagen.

Stresstelefonen.dk

Jeg er uddannet og eksamineret stresscoach ved Bjarne Toftegaard fra Forebyg Stress A/S. Det er over 10 år siden, at jeg startede som aktiv professionel rådgiver på hans initiativer  Danmarkskortet og Stresstelefonen.dk. Det har givet rigtig mange gode snakke gennem årene og jeg er glad for at kunne bidrage, som frivillig dér igen fra den 1. april 2022. 

Tro (Instagram-opslag).jpg

Uanset hvor du finder mig, må du altid bede om en gratis og ganske anonym snak om stress ...

Vision (Instagram-opslag).jpg

Ofte er det bare lettere at tale med en udenforstående om stress ... hos mig får du et objektivt input.

Stresslininen.dk

Jeg har arbejdet som coach & stressekspert hos Coach.dk i knapt 5 år. En af mine opgaver handlede selv sagt om at afholde stresscoachingforløb, nogle med privatpersoner, andre med medarbejdere og ledere fra det danske erhvervsliv. Vi fik også etableret en indsats, hvor et udvalgt team af vores coachprofiler med speciale i stress, kunne rådgive stressramte og med det var Stresslinien.dk en realitet. Jeg er tilbage, som deltagende rådgiver på også denne service fra 1. april 2022.

Mission (Instagram-opslag)_edited.jpg

Hvad er formålet med dit liv? Hvordan vil du gerne se tilbage på det? Hvordan vil du helst have levet det? 

Hvor vigtig er DU?

  • Har du set den nye Iphone 13 PRO til kr. 13.555? Den SKAL jeg bare ha'!

  • ALLE har da Netflix, Viaplay og (... indsæt selv)!

  • Vores hvalp kostede kun 14.000,- men hun er også en blanding!

  • Jeg prioriterer frisøren minimum hver 8 uge!

  • Tatoveringer er fede, de udtrykker hvem jeg er og er en investering!

Vi køber os til rigtig mange synlige ting, oplevelser og personlige iscenesættelser uden at blinke med øjene. Gør du det samme, når det handler om de mere usynlige ting, som din indre glæde, dit selvværd, din mentale helbred og din livskvalitet?

Kunne du finde på at betale fx. kr. 28.000,- for at leve et liv i glæde, overskud og balance?

De færreste svarer nok "ja" men det har, som oftest, intet med penge eller tid, for den sags skyld, at gøre. Prioriterer du ikke dig selv højt nok, er det min påstand, at du ikke føler dig vigtig nok? Du vil det ikke nok? Du har det ikke dårligt nok? Du har ikke tillid nok til dig selv (kan du finde ud af det)? Du har ikke tillid nok til produktet (kan du lykkedes med det)? Du har ikke tillid nok til mig (er jeg præcis dén, der har evnerne til at flytte dig)?

Hver gang du investerer i noget dybere, får du mere dybde. Hver gang du investerer i mental sundhed, får du også fysisk sundhed. Hver gang du står ærligt med livets sværeste udfordringer, står du stærkere (... det vil iøvrigt også påvirke dine nærmeste omgivelser). 

student-849828_1920.jpg

1 SAMTALE

En enkelt samtale egner sig til dig, der har en simpel problemstilling.

 

Du ønsker et kvalificeret råd, en god struktur, en holdbar plan, måske har du en udfordring, du ønsker at overvinde eller lignende. 

Samtalen er et effektivt 50 minutters online tilbud. Forud for samtalen får du en mail med spørgsmål, så vi sætter bedst muligt fra start.

concept-1868728_1920.jpg

3 SAMTALER

3 samtaler er et miniforløb til dig, der har behov for at "knække en kode".

Du kan selvfølgelig bruge samtalerne helt, som du ønsker ... både hvad angår indhold samt hvor tæt samtalerne skal ligge på hinanden.  

Hver samtale er et effektivt 50 minutters online tilbud. Før hver samtale, har du mailet mig dine behov og ønsker. 

student-865073_1920 (1).jpg

ABONNEMENT

Når du har besluttet dig for at fastholde en varig forandring ...

Eller du ønsker mere udvikling, en repetition af redskaber eller måske  en idérig coach ved din side, tegner du en effektiv abonnementsløsning.

Vi samtaler en gang om måneden online i 50 minutter, hvor du får sat ord på dine mål eller udfordringer. Min. 6 måneder - Ikke stresscoaching.

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!