Brystkræft Bevidsthed Cupcakes

Hvordan har du det med 
DONATIONER

Johannes Møllehave sagde engang "Så længe man har en varm hånd, bør man gi'" ... Jeg er enig. Jeg vil hjælpe!

Donationer

Jeg har mødt stressens altoverskyggende indtog, jeg har kastet mig på knæ for at genoplive min mor, jeg har kæmpet for et tryk i hånden eller et blink med øjnene, da min bror vågnede efter coma, jeg har været pårørende til min datters livstruende kræftforløb og så har jeg arbejdet, som trivselsrådgiver på et hospital ... Jeg ved rigtig meget om, hvordan sundhedsvæsnet fungerer og hvor ubalancerne skinner igennem.

 

For mig er det vigtigt at støtte op, hvor jeg kan se, høre og mærke, at min indsats gør en forskel og det gør den særligt i forhold til sundhed - mental som fysisk. Måske du vil lade dig inspirere af mine donationer? Måske du selv har andre hjertebørn, som du vil fortælle om ... Jeg er altid klar på at lytte og lære nyt.

Donationer (Instagram-opslag) (1)_edited.jpg

Sygdom, afmagt & sorg er ubalancer, der også frigiver stresshormoner både for den involverede og de pårørende.

Kræftens Bekæmpelse

Stress er listetyven, der kommer snigende, invaderer dit liv og som har en gennemgribende indflydelse i ALT, hvad der sker i dine tanker, med dine følelser og i din krop ... Kræft optræder med præcis samme adfærd, dog ellers fuldstændig uden sammenligning!

Min datters sygdom var sen om at blive opdaget, så da mysteriet blev opklaret hed diagnosen stadie 4, hvilket ikke giver lang tid tilbage at leve i uden en massiv kemisk indsats - Dét var uden sammenligning selvfølgelig, det ultimativt værste scenarie en forældre kan forestille sig. Derfor laver jeg jævnligt indsamlinger til Kræftens bekæmpelse. Jeg ser for mig, hvordan pengene støtter op om mere forskning til bedre og mindre skadelige behandlingsformer.

 

Hvis ikke min indsamling er aktiv, så spørg mig endelig om næste indsamling ... og har du et større beløb til formålet, så laver jeg altid gerne en særindsamling!

Som bloddonor er du med til at sikre, at der er blod til patienterne på de danske hospitaler. Du redder liv!

Blod-donor

Jeg har aldrig været særlig vild med nåle, men ok, hvem er det?

 

Som ung fik jeg tit kommentarer á la "Nå, men du ser jo frisk ud" umiddelbart før jeg drattede ned af stolen og alt ende i et virvar af blod og slanger og en virkelig tam stemning efterfølgende. Som førstegangsgravid måtte jeg besøge fødselsgangen 4 gange, før jeg kunne gå ind på en stue uden det hele snurrede i mit hoved ... i dag er jeg coach!

I dag ved at det tager et større "JA" end "NEJ" for at overvinde mentale forhindringer, dvs. at det i dén grad skal give mening for mig, hvis jeg ønsker at gøre noget, der egentlig strider imod min natur (som i mit tilfælde handler om at se blod).

Jeg er kommet efter det siden og har mærket, hvordan det at kunne hjælpe andre ved at få et stik (og en kakaomælk) ca. en gang i kvartalet er SÅ meget et "JA" for mig. I øvrigt har jeg en sjælden blodtype og derfor kunne jeg da godt ønske at flere mennesker, havde viljen til at mærke betydningen ... og redde liv!

Jeg kan ikke tage noget med mig, når jeg dør, så hvorfor ikke lade andre få gavn af den sundhed, der er tilbage?

Organ-donor

Du behøver langt fra at være enig, men jeg synes det er værdigt og værdifuldt at tage stilling, både for dig selv, men i særdeleshed også for dine pårørende.

Alle i min familie har besluttet, om de vil lade andre modtage deres organer, skulle ulykken være ude og dét er jeg stolt af. Livet har jeg lært mig, at alt kan slutte på et splitsekund og hvis dét er meningen, har vores nærmeste nok at tænke på, beslutte, sørge over osv. 

Når du skaber orden i livet, både i dine ønsker for din afgang, dine ting, papirer osv.

Så har du skabt rum for, at dine nærmeste kan være med deres følelser og minder og det er den ultimative gave, du kan give dem, selv efter du er videre.