Halloween Macaroons

Cookies

Cookies hjælper med at forbedre en sides indhold. Derfor gemmes der automatisk oplysninger om dig og dine klik på siden, når du er på besøg her på Stressorama.dk.

 

Hvis du ønsker det, kan du nemt slette disse oplysninger ved at følge vejledningen herunder og derefter selvfølgelig undlade at besøge min side igen. 

Hvad helt præcist er "cookies"?

 

Cookies er som navnet antyder, små brødkrummer (småkager), der efterlades som en lille tekstfil på din mobil, Ipad eller pc. De er ikke farlige. De skal blot genkende og huske dine indstillinger, præferencer og udføre statistik. Cookies KAN IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies via dette link:

 

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies generelt, vil du møde flere irrelevante annoncer, ofte også hyppigere, end som du oplever det nu.

 

Du kan desuden risikere at sider, du besøger ikke længere fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

fotograf

Privatlivspolitik

Personoplysninger på nettet

Alle informationer, der henfører til dig, kaldes personoplysninger. Når du besøger min hjemmeside og fx. klikker rundt i menuen, tilmelder dig nyhedsbrev, foretager køb, registrerer dig som abonnent osv. indsamler min hjemmesideudbyder (Wix.com), Google m.fl. tekniske oplysninger fra din computer, tablet eller mobil. Det kan bla. være dit unikke ID, dit IP-nummer, geografiske placering samt hvilke andre sider du har præference for (brødkrummer).

Når du indtaster informationer, som navn, telefonnummer, e-mail, adresse eller betalingsoplysninger (typisk ved køb eller ønske om stressredskaber og nyhedsbrev) samtykker du til at denne registrering er acceptabel. 


Sikkerhed
 

Min hjemmesidehost (DK Hostmaster) behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Oplysninger bliver udelukkende anvendt til det formål, de er indsamlet til. De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Der er truffet de fornødne tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller, misbrugt, kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger. Formålet er at vise dig relevante annoncer, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de sletter, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Informationer om din brug af hjemmesiden, fx. hvad du klikker på, din geografisk placering, dit køn og alderssegment videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. 

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvendes til andre formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. kan kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, der behandles i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: stressorama@mail.dk.

 

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger må behandles eller at behandlingen skal begrænses, kan du også sende besked herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Stressorama.dk ejes og publiceres af:

Lene Marie Faber
Ejbyvej 63
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 24911294
Email: stressorama@mail.dk

​OBS! Handelsbetingelser og firmapolitikker kan være svære at gennemskue, når ens passion egentlig handler om noget helt andet. Det er dog væsentligt at ift. at sikre en stor tryghed hos både dig, som kunde og hos mig, som online coach og skaber. Jeg takker derfor https://dinwebpartner.dk for at støtte op om en overskuelig arbejdsproces.